Monday, May 10, 2021

Endüstriyel Kapı


Seksiyonel kapı, yapınızın duvar, tavan ve diğer özelliklerine göre düzenlenebilen ve tavana doğru yatay bir şekilde kayarak hareket ederek çalışan, kullanıcıya en büyük boş kullanım alanı sağlayan, tozdan kurtaran, ortam havasını muhafaza eden, emniyetli ve açık görüş sunan, istenilen boyutlarda üretilen uzun ömürlü kullanım sağlayan kapılardır.


● Otomatik kapı olarak kullanım alanları eczane, fabrika kapıları, depo kapıları ve süpermarket, alışveriş merkezleri gibi birçok faaliyet alanlarında yer gösteren otomasyon sistemleri günümüzde gün geçtikçe yeni inşaat firmaları tarafından terfi edilen dükkanlar için otomatik kepenklerin kullanımını arttırmıştır. Firmamızdaki kaliteli personel tarafından üretilen bu kapıları tercih ederek kalitenin farkına varabilirsiniz.
● İzoleli sandviç panellerden oluşan bu sayede yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlayabilen Panellerin birleşim noktaları parmak kıstırma olasılığı engellenecek şekilde tasarlanır. Kurma yaylar ile dengelendiği için elle rahat çalıştırılır.
● Dört tarafı koruyucu contalar ile kaplıdır. Bu şekilde de güvenlik üst düzeyde kalır.
● Kullanım alanları genellikle, fabrika kapıları, garaj kapıları gibi yerlerdir.
● Renk genellikle beyaz renktir fakat müşterinin isteğine göre düzenlenir.
● Seksiyonel kapı İstanbul, en çok özel konutlarda, yer altı garajlarda, otopark garajlarında, sanayi ve üretim depolarında, oto yıkama yerlerinde ve oto servis galerilerinde bulunmaktadır.
● Seksiyonel kapıların kurulmasındaki amaç, diğer kapılarda olduğu gibi, boşlukları kapatmak ve binaya giren-çıkanı denetlemek içindir. Seksiyonel kapıların diğer tip kapılardan üstünlükleri aşağıdaki gibidir:
● Dikey olarak yukarıya doğru toplanır, bu şekilde iç mekâna daha fazla kullanım alanı kazandırır.
● Mükemmel derecede ses ve ısı yalıtımı sağlar.
● Kullanımı oldukça basittir ve kolaydır.
● Her türlü bina girişine monte edilebilir. (Standart, giyotin (dikey), yüksek ve düşük yataklıma (kapı seksiyonlarının tavanda toplanma şekli) seçenekleri mevcuttur.
● Dış görünüm açısından oldukça estetiktir.
● Seksiyonel kapılar yaylı sistem ile desteklenmektedir. Kullanım alanı ve kullanıcı tercihine göre manuel ya da otomatik kapı olarak üretilebilir. Manuel kapılar ve otomatik kapılar kullanım kolaylığı dikkate alınarak tasarlanmaktadır. Ergonomik üretimi sayesinde kullanıcıları yormayacak yapı oluşturulmaktadır.
● Endüstriyel otomatik kapılar için çoğunlukla kumandalı açma kapama sistemine sahip olan üretimler tercih edilmektedir.
● Seksiyonel kapı fiyatları hakkında detaylı bilgi için internet üzerinden araştırmalar yapabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment