Monday, February 22, 2021

Granül Üretimi


Geri dönüşüm ve plastik hammadde satışı yapan firmamız, ileri teknolojiler kullanan ve sektörün önde gelen firmalarından biridir.

Firmamız Mtm plastik olarak gerekli tüm yetki belgelerine sahip olan, çevre izin ve lisans belgesi gibi ISO belgesi ve plastik geri dönüşüm toplama belgesi gibi gerekli olan tüm belgelere sahiptir. İşini profesyonel bir şekilde yürüten firmamız uzun zamandır bu sektörde hizmet vermekte, yılların tecrübesi ile üstün bir hizmet sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini sağlayan, sürdürülebilir bir kalkınma için üzerine düşeni yapan firmamız, uzman bir kadroya sahiptir. Bununla birlikte ileri teknolojileri takip eden bir firma olarak, sizlere en iyi hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

Plastik Hammadde Geri Dönüşüm
Granül imalatı yapan firmamızdan dilediğiniz hizmeti almanız mümkündür. Birçok renkte granül siparişi verebileceksiniz. Plastik hammadde denilince akla ilk gelen firmalardan biri olarak güvenilir bir marka olmayı başardık ve en kaliteli ürünleri üretiyoruz. Geri dönüşüm ile kazandırılan ürünler, firmamızın sağladığı yüksek teknolojiler ile tekrar üretime geçmektedir. En kaliteli mamulleri üreterek, plastik hammaddede ihtiyacınız olan her türlü ürünü üretiyoruz. Gaziantep 5. Organize Sanayi bölgesinde hizmet veren bir firma olarak, yılların tecrübesiyle üstün bir hizmet kalitesiyle yola çıktık. Üretimde Avrupa teknolojilerini kullanarak plastik hammadde üretiminde hem ülkemizin ihtiyacını karşılayan hem de ihracat yapan bir firma olarak üstün bir hizmet sunmaktayız.

No comments:

Post a Comment